Ancheta în cazul suspectului principal în atacul de la Braşov continuă (Video)

Serghei Gorbunov, suspect în cazul dublului asasinat de la casa de schimb valutar din Braşov, este audiat şi duminică de poliţiştii braşoveni, după ce sâmbătă, cetăţeanul moldovean a stat la audieri mai mult de 12 ore.

87 afișări
Imaginea articolului Ancheta în cazul suspectului principal în atacul de la Braşov continuă (Video)

Ancheta în cazul suspectului principal în atacul de la Braşov continuă (Imagine: Mihaela Cojocaru - Mediafax Foto)

Serghei Gorbunov va rămâne în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Braşov până la finalizarea anchetei, urmând ca, la cererea procurorilor, să fie chemat pentru audieri la Parchetul Curţii de Apel Braşov.

"Ancheta continuă până când procurorii şi poliţiştii îşi ating paşii procedurali necesari în acest caz. Dacă principalul suspect va fi adus sau nu azi (duminică - n.r.) la Parchet nu pot confirma acum aceasta. Poate în cursul după-amiezii să avem un răspuns", a declarat pentru MEDIAFAX Ramona Diaconu, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov.

Serghei Gorbunov este în arestul IPJ Braşov de sâmbătă dimineaţa, când a fost prins la un hypermarket din Braşov şi va rămâne până la finalizarea anchetei în cazul de la Braşov.

Ancheta va fi reluată duminică dimineaţa.

"Suspectul va rămâne în arestul IPJ atâta timp cât va fi nevoie pentru anchetă, până va fi predat penitenciarului din Craiova unde trebuiasă se întoarcă, deoarece are de ispăşit o pedeapsă de 15 ani", a spus, sâmbătă, comisar şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Gorbunov a fost audiat, sâmbătă, timp de 12 ore. Alături de el a fost audiat şi omul de afaceri Adrian Marius Berceanu, care a fost găsit împreună cu Gorbunov la hypermarketul din Braşov. Acesta a fost audiat timp de zece ore, fiind eliberat sâmbătă, în jurul orei 20.00, din lipsă de probe.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Constantin Arişanu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că Serghei Gorbunov a fost reţinut de poliţiştii braşoveni pentru nu s-a întors la penitenciarul Craiova şi că acesta este în cercul de suspecţi în cazul dublului asasinat din Braşov.

Două persoane au murit, iar o alta este rănită, în urma unui atac armat produs, joi seară, la o casă de schimb valutar din zona centrală a municipiului Braşov.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), două dintre victime erau angajaţi ai societăţii care deţine casa de schimb valutar, iar cea de-a treia era un trecător care a încercat să îl oprească pe agresor.

Citește și:

IPJ Braşov: Serghei Gorbunov, suspect în cazul asasinatului (Video)

Bărbatul audiat alături de Gorbunov a părăsit sediul poliției

Principalul suspect al atentatului de la Braşov, un cetăţean moldovean, cu antecedente penale

Autorul jafului armat de la Braşov, căutat de sute de poliţişti şi jandarmi (Video)

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici