Anchetă în cazul unei adolescente de 17 ani găsită moartă într-un parc din Craiova. Surse din Poliţie: Avea muşcături de câini

Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul Tribunalului Dolj au deschis o anchetă în cazul unei adolescente de 17 ani găsită moartă în Parcul ”Nicolae Romanescu” din Craiova, care fusese dată dispărută de părinţi de la sfârşitul lunii iulie, iar în acest caz sunt luate în calcul ”toate pistele”.

3936 afișări
Imaginea articolului Anchetă în cazul unei adolescente de 17 ani găsită moartă într-un parc din Craiova. Surse din Poliţie: Avea muşcături de câini

Anchetă în cazul unei adolescente de 17 ani găsită moartă într-un parc din Craiova. Surse din Poliţie: Avea muşcături de câini (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, Amelia Barbu a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că a fost deschisă o anchetă în cazul decesului unei tinere de 17 ani, al cărei cadavru a fost găsit în Parcul ”Nicolae Romanescu” din Craiova.

”Fata a fost dată dispărută în 31 iulie de către părinţi, moment în care s-a şi început activitatea de căutare a acesteia, fiind dată în urmărire la nivel naţional, conform procedurilor”, a declarat Amelia Barbu.

Poliţiştii spun că adolescenta era originară din localitatea Goleşti, judeţul Dolj, însă locuia la rude, în Craiova, şi lucra la o terasă din Parcul ”Nicolae Romanescu”. După o zi de lucru, în 28 iulie, fata nu s-a mai întors acasă.

Cadavrul fetei a fost găsit sâmbătă, în stare de putrefacţie, iar surse din Poliţie spun că pe trupul neînsufleţit al acesteia existau urme de muşcături de câini.

Deşi a fost dată dispărută, tânăra nu figura pe site-ul Poliţiei Române la rubrica ”Persoane dispărute sau urmărite”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările sunt făcute de Parchetul Tribunalului Dolj, în timp ce medicii legişti urmează să le comunice anchetatorilor rezultatele necropsiei,pentru a se stabili dacă tânăra a fost ucisă. .

Procurorii spun, totodată, că ”toate pistele sunt luate în calcul” în acest caz.

Tânăra, Alexandra Goghez, era elevă a Colegiului ”Gheorghe Chiţu” din Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici