Anchetă în Prahova, după ce un băieţel de 2 ani ar fi fost violat. Suspectul de 23 de ani ar fi rudă cu copilul

Poliţiştii din Prahova au început o anchetă după ce familia unui băieţel de 2 ani, din comuna Plaiul Câmpinii, a sunat, vineri, la Ambulanţă şi a anunţat că băiatul a fost violat. Medicii l-au găsit pe copil agitat şi cu vărsături, transmite corespondentul MEDIAFAX.

224 afișări
Imaginea articolului Anchetă în Prahova, după ce un băieţel de 2 ani ar fi fost violat. Suspectul de 23 de ani ar fi rudă cu copilul

Anchetă în Prahova, după ce un băieţel de 2 ani ar fi fost violat. Suspectul de 23 de ani ar fi rudă cu copilul

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că echipajele medicale au fost solicitate să intervină în Plaiul Câmpinii, în cazul unui copil de doi ani presupus a fi violat.

”Copilul era agitat şi a prezentat vărsături. A fost transportat la spitalul din Ploieşti. Se menţine suspiciunea de viol, dar numai medicul legist poate confirma”, a declarat Duţă.

Potrivit Poliţiei Prahova, în acest caz poliţiştii au început o anchetă.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că părinţii copilului sunt divorţaţi.

Potrivit aceloraşi surse, suspectul este rudă cu copilul şi are 23 de ani.

Poliţiştii au anunţat şi reprezentanţii DGASPC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici