Anchetă la Institutul ”Marius Nasta” după incidentul, de duminică seara, privind fumul de la TIR-ul ATI

  • Poliţiştii bucureşteni fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat duminică seara la Institutul ”Marius Nasta.”
  • Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.
198 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Institutul ”Marius Nasta” după incidentul, de duminică seara, privind fumul de la TIR-ul ATI

Anchetă la Institutul ”Marius Nasta” după incidentul de duminică seara

Poliţia a deschis o anchetă care va analiza incidentul de la Institutul ”Marius Nasta.”

Cu privire la situaţia înregistrată în seara de 21 februarie la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Secţia 18 Poliţie efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept, a contextului în care s-a produs evenimentul, au anunţat reprezentanţii Poliţiei.

Incidentul a avut loc duminică seara la Institutul Marius Nasta din Bucureşti. Conducerea instituţiei a vorbit despre o flacără şi fum care au apărut la ventilatorul de pe unitatea mobilă ATI din curte. În interior se aflau şapte pacienţi cu forme severe ale Covid 19, ventilaţi non-invaziv. Pacienţii nu au fost în pericol şi ulterior au fost mutaţi în secţii ale spitalului, a precizat conducerea Institutului Marius Nasta.

Unitatea mobilă a fost adusă la ”Marius Nasta” în luna octombrie, iar săptămâna trecută a fost închisă pentru verificări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici