Anchetă la Jandarmeria Galaţi, după ce un jandarm a ameninţat un poliţist

  • Este anchetă la Jandarmeria Galaţi, după scandalul din Tecuci, unde un jandarm a ameninţat un poliţist şi i-a spus soţiei sale să nu semneze procesul verbal de contravenţie întocmit de agent.
  • În funcţie de rezultatul verificărilor, jandarmul poate fi sancţionat disciplinar sau, dacă este cazul, conform prevederilor regulamentelor militare.
2028 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Jandarmeria Galaţi, după ce un jandarm a ameninţat un poliţist

Anchetă la Jandarmeria Galaţi, după ce un jandarm a ameninţat un poliţist

Reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi au transmis, sâmbătă seara, că dezaprobă comportamentul jandarmului care a ameninţat un poliţist, în Tecuci.

„Cu privire la atitudinea colegului nostru faţă de organele de control ale poliţiei, comanda Jandarmeriei Galaţi dezaprobă total astfel de comportamente, care nu reprezintă instituţia şi mai ales statutul profesional. Totodată, vă precizăm că din ordinul comenzii la nivelul unităţii noastre urmează să fie constituită de urgenţă o comisie de verificare a comportamentului colegului nostru şi a aspectelor care au condus la o astfel de atitudine, urmând ca la finalizarea verificărilor să revenim în cel mai scurt timp în spaţiul public cu concluziile acestor verificări”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Galaţi.

„Respectarea legii nu este o opţiune, indiferent de calitatea pe care o avem, ofiţer sau subofiţer, şi trebuie respectată legea, iar la verificările efectuate de către organele de ordine publică, persoanele controlate trebuie să adopte o atitudine politicoasă şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Galaţi.

Un ofiţer MAI l-a ameninţat pe un poliţist rutier din Tecuci, nemulţumit că echipajul i-a dat avertisment soţiei sale pentru că nu avea actele la ea: „La următoarea misiune, când voi coordona toate activităţile, voi avea grijă special de tine”, a spus jandarmul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici