Anchetă la Metrorex după ce un metrou a circulat cu uşile deschise

Metrorex a început o anchetă după ce un metrou a circulat cu uşile deschise. Trenul a fost retras din circulaţie. Imaginile au fost filmate de călători.

694 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Metrorex după ce un metrou a circulat cu uşile deschise

Sursa foto: TikTok

Conducerea companiei a retras din circulaţie trenul implicat în incidentul periculos.

„În urma recentului eveniment în care un tren de metrou a circulat cu uşile deschise, Metrorex a iniţiat o investigaţie tehnică, prin care a fost identificat trenul, inclusiv vagonul şi uşa în cauza, acesta fiind retras din circulaţie pentru descărcarea memoriei înregistrate şi analiză”, au anunţat reprezentanţii companiei.

În paralel, membrii echipei de conducere a trenului urmează să dea explicaţii pentru a clarifica circumstanţele situaţiei.

„În concluzie, echipa noastră de specialişti lucrează pentru a evalua toţi factorii care au contribuit la această situaţie şi pentru a identifica eventualele deficienţe în procedurile sau echipamentele noastre”, au precizat reprezentanţii Metrorex.

@nicoaraioana12 #metrou #bucurestiromania🇷🇴 #fyp #siguranta #incredere ♬ original sound - ✧゚・*nonaestheticperson*・゚✧ - justkeeraaa!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici