Anchetă la Mureş după ce două persoane au fost găsite decedate în casă

Cele două persoane găsite fără suflare în locuinţa lor din Câmpeniţa, judeţul Mureş, au murit de frig şi prin expunere uşoară la monoxid de carbon, au stabilit poliţiştii după primele cercetări.

240 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Mureş după ce două persoane au fost găsite decedate în casă

Anchetă la Mureş după ce două persoane au fost găsite decedate în casă

UPDATE: Poliţiştii mureşeni au stabilit că cele două persoane găsite moarte într-o locuinţă din Câmpeniţa sunt un bărbat de 92 de ani şi o femeie de 77 de ani.

„Trupurile celor doi au fost transportate la I.M.L Târgu Mureş, în vederea efectuării necropsiei, concluziile provizorii arătând faptul că decesul acestora ar fi survenit ca urmare a hipotermiei prin expunere la frig si intoxicaţiei uşoare cu monoxid de carbon”, au stabilit, din primele cercetări, poliţiştii.

Cercetările sunt continuate în urmărire penală proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Potrivit Poliţiei Mureş, cele două persoane au fost depistate vineri, în jurul orei 11.30.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din Câmpeniţa, două persoane au fost găsite decedate.

La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş şi Serviciului Criminalistic Mureş, pentru desfăşurarea unei cercetări penale.

Cauza deceselor va fi stabilită în funcţie de rezultatul necropsiei medico-legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici