Anchetă Metrorex: Mecanic de tren, acuzat că ar fi condus beat în urma unui incident la staţia de metrou Dristor

  • Metrorex anchetează un mecanic de tren care ar fi condus băut.
  • Sancţiunile vor fi conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern şi legislaţiei incidente, anunţă, joi, compania.
2558 afișări
Imaginea articolului Anchetă Metrorex: Mecanic de tren, acuzat că ar fi condus beat în urma unui incident la staţia de metrou Dristor

Metrorex reacţionează după ce în spaţiul public au apărut informaţii privind incidentul din staţia Dristor.

„Referitor la informaţiile apărute în presă cu privire la incidentul în care a fost implicat un mecanic de tren, vă informăm că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situaţii. Acestea presupun cercetarea în funcţie de circumstanţe conform prevederilor legale şi aplicarea de sancţiuni conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern şi legislaţiei incidente”, anunţă Metrorex.

Compania transmite că mai multe informaţii vor fi furnizate după finalizarea verificărilor aflate în desfăşurare.

Un mecanic de tren a fost acuzat că a condus băut, incidentul având loc miercuri în staţia de metrou Dristor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici