Procurorii au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea indicată de Dincă/ Ucigaşul spune că sunt rămăşiţele Luizei şi descrie aceeaşi metodă ca şi în cazul Alexandrei: a ucis-o pe fată, apoi a ars cadavrul

Procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Ucigaşul susţine că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

18975 afișări
Imaginea articolului Procurorii au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea indicată de Dincă/ Ucigaşul spune că sunt rămăşiţele Luizei şi descrie aceeaşi metodă ca şi în cazul Alexandrei: a ucis-o pe fată, apoi a ars cadavrul

Anchetatorii au găsit rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal - surse

UPDATE ORA 18:24 Procurorii au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea indicată Dincă

"A avut loc o conducere în teren în care acesta (n.r.: Gheorghe Dincă) a indicat că a abandonat un sac care conţinea fragmente osoase arse şi cenuşă. Aceasta trebuie să fie cernită pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo", a declarat Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt DIICOT.

Din declaraţiile lui Gheorghe Dincă, resturile umane ar fi ale Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, iar crima a avut loc în aceeaşi zi în care fata a fost sechestrată. Iniţial, Dincă a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre. Acum a revenit şi a indicat pădurea de lângă Caracal.

"Din declaraţia sa, aşa spune că este trupul Luizei. Până nu avem rezultatele de laborator, nu putem spune asta", a completat Mihaela Porime.

Legat de uciderea Luizei, Dincă susţine acum că a folosit aceeaşi metodă ca şi în cazul Alexandrei, adică ucidere şi ardere a cadavrului.

"Acesta a precizat ca a folosit aceeaşi metodă. Agresiunea s-a petrecut tot la domiciliu. A revenit cu noi declaraţii", a mai spus purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Procurorii au continuat şi luni să ridice probe de la casa lui Gheorghe Dincă, spunând că deocamdată nu au indicii că ar fi fost mai multe victime, în afară de Alexandra şi Luiza.

Testul poligraf nu a fost deocamdată realizat, cercetările continuând şi marţi la locul faptelor.

UPDATE ORA 16:39 Anchetatorii îl duc pe Dincă în pădurea de lângă Caracal unde au fost găsite rămăşiţele umane

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, este dus de către anchetatori în pădurea de lângă Caracal, unde au fost găsite şi rămăşiţe umane, deoarece le-a spus procurorilor că a abanadonat mai multe lucruri acolo, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Gheorghe Dincă este condus luni în teren, mai exact în pădurea de lângă Caracal unde au fost găsite rămăşiţe umane, deoarece le-a spus anchetatorilor că a abandonat lucruri acolo.

Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat, la faţa locului, că verificările au loc în locul unde Gheorghe Dincă a condus anchetatorii.

Întrebat dacă Dincă Dincă şi-a schimbat declaraţiile, avocatul a răspuns: „Nu, le-a precizat. Credeţi-mă, omul acesta spune anumite adevăruri, dar şi minte foarte mult, că este învăţat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat. Nu ştim cine este victima, dar există date că există o victimă”.

 Rămăşiţe umane, într-o pădure de lângă Caracal

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că anchetatorii au găsit, luni, într-o pădure de lângă Caracal, rămăşiţe umane despre care Gheorghe Dincă susţine că ar aparţine Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie şi despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Gheorghe Dincă participă, la ora transmiterii ştirii, la căutările demarate de procurorii DIICOT şi poliţişti, bărbatul indicând că rămăşiţele umane găsite de anchetatori într-o pădure de lângă Caracal ar fi ale Luizei Melencu, potrivit surselor citate.

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie şi se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezenţa Luizei la domiciliul bărbatului.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunţat, oficial, că în urma analizelor Institutului Naţional de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceşanu.

Taguri:
rămăşiţe,
crime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici