Anchetatorii au găsit un beci cu o arhitectură complicată în casa lui Dincă

Anchetatorii, care efectuează şi sâmbătă cercetări la casa lui Gheorghe Dincă, ar fi găsit un beci construit într-un mod complicat, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate cazului. Vecinii lui nu ştiau, însă, de existenţa unei astfel de structuri în subsolul bărbatului.

9220 afișări
Imaginea articolului Anchetatorii au găsit un beci cu o arhitectură complicată în casa lui Dincă

Anchetatorii au găsit un beci cu o arhitectură complicată în casa lui Dincă

Surse apropiate anchetei cazului din Caracal au precizat, pentru MEDIAFAX, că în cadrul cercetărilor de sâmbătă, a fost identificat în subsolul lui Gheorghe Dincă un beci cu o arhitectură complicată.

Pe de altă parte, întrebaţi de reporterul MEDIAFAX, vecinii au declarat că nu ştiu de existenţa unui astfel de subsol în casa bărbatului.

„Nu ştiu, pentru că nu ştiu casa lui, cum arată înauntru. Nu mă întrebaţi ce are în curte”, a spus o vecină.

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut două crime, a fost adus, sâmbătă, la locuinţa sa din Caracal, unde participă, alături de procurorii DIICOT, la cercetările din Casa Groazei.

Între timp, familia Alexandrei a aflat că ADN-ul fetei coincide cu cel din oasele şi cenuşa recoltate.

Taguri:
dincă,
percheziţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici