Anchete în Dolj după ce un copil de 13 ani ar fi fost luat ostatic şi obligat să lucreze la o stână

IPJ Dolj şi Direcţia pentru Protecţia Copilului au început anchete după ce un copil de 13 ani ar fi fost luat de către doi bărbaţi din curtea casei sale şi dus la o stână, unde ar fi fost obligat să muncească, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2902 afișări
Imaginea articolului Anchete în Dolj după ce un copil de 13 ani ar fi fost luat ostatic şi obligat să lucreze la o stână

Anchete în Dolj după ce un copil de 13 ani ar fi fost luat ostatic şi obligat să lucreze la o stână

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dolj, Alin Apostol, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii cercetază doi bărbaţi pentru lipsire de libertate, după ce, la începutul săptămânii, ar fi sechestrat un minor pe care l-ar fi obligat să muncească la o stână.

Copilul în vârstă de 13 ani ar fi fost luat de cei doi bărbaţi din curtea casei în care locuia cu bunica şi dus la o stână, la marginea localităţii Breasta, unde cei doi i-ar fi cerut să muncească.

După două ore, copilul a plecat de la stână şi şi-a sunat unchiul să vină să îl ia.

"Unchiul l-a dus pe copil la spital pentru că avea stări anxioase şi a depus şi plângere la Poliţie pentru lipsire de libertate”, a declarat Alin Apostol.

Cei doi ciobani au fost deja audiaţi de Poliţie, ei declarând că băiatul a mai lucrat la ei, dar acum nu i-au mai convenit banii pe care urma să îi primească.

Procurorul de caz urmează să decidă dacă cei doi vor fi cercetaţi în libertate sau în stare de arest.

Direcţia pentru Protecţia Copilului Dolj a declanşat, de asemenea, o anchetă pentru a stabili în ce condiţii trăieşte copilul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici