Andrei Tinu a fost externat. Va reveni la control peste câteva zile

Andrei Tinu, operat după ce a fost muşcat de o viperă, a fost externat miercuri, dar va reveni la control peste două zile, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

146 afișări
Imaginea articolului Andrei Tinu a fost externat. Va reveni la control peste câteva zile

Andrei Tinu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Profesorul Lascăr a spus că Andrei Tinu poate pleca acasă astăzi, dar va reveni la control vineri. Starea lui este foarte bună", a adăugat medicul Bogdan Opriţa.

Andrei Tinu a fost operat luni, pentru a închide inciziile de decompresiune făcute pentru degajarea veninului.

"Suntem foarte mulţumiţi de evoluţia stării pacientului Andrei Tinu. Este foarte bine. Luni a fost operat pentru a închide inciziile de decompresiune practicate de urgenţă. Apoi ar putea pleca acasă într-o zi, două", anunţa la începutul săptămânii profesorul Ioan Lascăr.

Andrei Iucinu Tinu, fiul ziaristului Dumitru Tinu, a fost internat de urgenţă în 26 noiembrie, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a fost muşcat de o viperă. El a fost operat atunci, după ce starea lui s-a agravat.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca declara că hematomul suferit la o mână s-a extins înspre umăr, astfel că a fost necesară o intervenţie de decompresiune pentru degajarea veninului.

"A doua operaţie vizează închiderea antebraţului şi a braţului. Dar acest lucru va putea fi realizat în funcţie de evoluţia locală. De fapt, evoluţia locală va dicta momentul doi al operaţiei", spunea la acea vreme şeful Clinicii de chirurgie plastică, profesorul Ioan Lascăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici