Andrei Udrea, implicat în scandalul de la mall Plaza, cercetat în libertate

Judecătoria Sectorului 6 a decis, marţi, cercetarea în libertate a lui Andrei Udrea, implicat în scandalul de la mall Plaza România, judecătorul respingând, astfel, cererea procurorilor de arestare preventivă a bărbatului.

126 afișări
Imaginea articolului Andrei Udrea, implicat în scandalul de la mall Plaza, cercetat în libertate

Andrei Udrea, implicat în scandalul de la mall Plaza, cercetat în libertate (Imagine: Mediafax Foto)

Andrei Udrea s-a prezentat, marţi, la instanţă, după ce, iniţial, procurorii ceruseră arestarea preventivă a bărbatului, în lipsă.

Hotărârea Judecătoriei Sectorului 6 este atacabilă cu recurs, procurorii declarând deja cale de atac în acest caz.

Eugen Preda a fost pus în libertate, luni, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 6, în legătură cu incidentul de la mall Plaza România, instanţa respingând cererea procurorilor de arestare preventivă a acestuia, decizia fiind atacată cu recurs.

În cazul celorlalţi trei, Andrei Bădulă Cristian, Marian Scarlat şi Petre Pascu, instanţa a decis, duminică, cercetarea în libertate. Recursul în cazul acestora se va judeca, vineri, la Tribunalul Bucureşti.

Citeşte şi:

 

Scandal în Plaza România între clanul Preda şi agenţii de pază

Membri ai clanului Preda, acuzaţi de ultraj, după bătaia din mall (Video)

Eugen Preda, pus în libertate

Calculatoarele cu imaginile de la incidentul din Plaza, ridicate de poliţişti

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici