Andrew Tate, reţinut în România pentru un caz de trafic de persoane. Cu o zi înainte o critica pe Greta Thunberg pe Twitter: "un adolescent crede că guvernul ar trebui să te impoziteze până la sărăcie pentru a opri soarele să fie fierbinte"

Controversatul influencer online Andrew Tate ar fi fost reţinut în România în cadrul unei investigaţii privind traficul de persoane şi viol.

3358 afișări
Imaginea articolului Andrew Tate, reţinut în România pentru un caz de trafic de persoane. Cu o zi înainte o critica pe Greta Thunberg pe Twitter: "un adolescent crede că guvernul ar trebui să te impoziteze până la sărăcie pentru a opri soarele să fie fierbinte"

Andrew Tate, Twitter

Un avocat al fraţilor a confirmat informaţia

Andrew Tate, care a fost reţinut alături de fratele său Tristan, i s-a făcut o percheziţie în locuinţa sa din Bucureşti. 

Fostul kickboxer a devenit faimos în 2016, când a fost eliminat din serialul TV britanic Big Brother din cauza unui videoclip care părea să-l arate atacând o femeie.

El a continuat să câştige notorietate online, Twitter i-a interzis pentru că a spus că femeile ar trebui „să poarte răspunderea pentru că au fost agresate sexual". 

Tate a fost interzis de pe alte platforme de socializare precum YouTube, Facebook şi Instagram, TikTok l-a eliminat, de asemenea, spunând că „misoginia este o ideologie plină de ură care nu este tolerată”.

Postările sale de pe alte site-uri online promovează misoginia şi vizează femeile şi au milioane de vizualizări, corespondentul BBC pentru dezinformare şi reţelele sociale, Marianna Spring, declarând la începutul acestui an conţinutul său „a stârnit îngrijorări cu privire la efectul pe care l-ar putea avea în lumea reală”.

„Cei patru suspecţi... se pare că au creat un grup de crimă organizată cu scopul de a recruta, adăposti şi exploata femei, forţându-le să creeze conţinut pornografic menit a fi văzut pe site-uri web specializate pentru un cost”, au transmis procurorii, potrivit Reuters.  

Fraţii sunt cercetaţi din aprilie alături de doi cetăţeni români 

Videoclipul difuzat pe scară largă pe reţelele de socializare pare să arate că Tate şi fratele său sunt conduşi la secţie dintr-o vilă de lux.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din România (DIICOT) a emis un comunicat, dar nu a dat numele fraţilor Tate, precizând că doi cetăţeni britanici şi doi cetăţeni români erau suspectaţi că fac parte dintr-un grup infracţional axat pe traficul de persoane.

De asemenea, a lansat un videoclip al raidului, arătând arme, cuţite şi bani într-o cameră.

Tate s-a mutat în România acum cinci ani.

Alături de fostul preşedinte american Donald Trump, i s-a permis recent să revină pe Twitter după preluarea platformei social media de către Elon Musk.

Cu o zi înainte s-a certat cu Greta Thunberg pe Twitter 

Miercuri,  Tate a fost implicat într-un conflict pe Twitter cu activistul pentru schimbările climatice, Greta Thunberg.

Fostul campion de kickboxing a avut proasta ideea s-o tachineze pe activista suedeză, provocând-o cu privire la emisiile maşinilor sale de lux, printre care un  Bugatti. 

Greta Thunberg i-a transmis: «Sigur, te rog, luminează-mă. Scrie-mi la smalldickenergy@getalife.com»”. 

Tate i-a dat o altă replică dură: "Oricât de ciudat ar părea, există un adolescent care crede că guvernul tău ar trebui să te impoziteze până la sărăcie pentru a opri soarele să fie fierbinte"

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici