Andronescu, întrebată dacă e dispusă să preia funcţia de ministru al Educaţiei: Râdeţi de mine?

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat că ministrul propus pentru portofoliul Educaţiei, Corina Dumitrescu, trebuie să aducă argumente în ceea ce priveşte acuzaţiile care i se aduc, iar la întrebarea jurnaliştilor dacă ar fi dispusă să preia acest minister, a răspuns: "Râdeţi de mine?"

1630 afișări
Imaginea articolului Andronescu, întrebată dacă e dispusă să preia funcţia de ministru al Educaţiei: Râdeţi de mine?

Ecaterina Andronescu (Imagine: Dragos Bota/Arhiva Mediafax Foto)

Andronescu a precizat, sâmbătă, că o eventuală înlocuire a Corinei Dumitrescu din calitatea de ministru propus pentru Ministerul Educaţiei ţine strict de premierul desmenat Victor Ponta.

"Cred că doamna Dumitrescu trebuie să dea o explicaţie acestor lucruri. Sigur, probabil are argumente. Fiecare om are calităţi. Nimeni nu e perfect. Cred că, dacă doamna Dumitrescu aduce argumente pentru reproşurile care i s-au făcut, nu văd.... E profesor, e rector", a spus Andronescu.

Întrebată de jurnalişti dacă ar fi dispusă să preia funcţia de minstru al Educaţiei, înlocuind-o astfel pe Corina Dumitrescu, Andronescu a răspuns: "Râdeţi de mine?!".

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, vineri, că ministrul nominalizat pentru Educaţie, Corina Dumitrescu, are obligaţia de a lămuri public, până luni, cum stau lucrurile cu studiile ei, preşedintele PSD afirmând, în legătură cu acest subiect, că "nu e normală situaţia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici