Andronescu: Voi face o analiză a incidentelor de la teze

Ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că va face o analiză a incidentelor de la tezele cu subiect unic la Limba română şi Istorie, pe care o va prezenta şi în Guvern, întrucât toate datele sunt publice şi instituţia pe care o conduce nu are nimic de ascuns.

20 afișări
Imaginea articolului Andronescu: Voi face o analiză a incidentelor de la teze

Andronescu: Voi face o analiză a incidentelor de la teze (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu avem nimic de ascuns. Chiar eu am nevoie de o analiză a respectivelor cazuri. Apoi voi prezenta rezultatul analizei în Guvern. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat, dar trebuie să fim responsabili şi fiecare să îşi asume toate sarcinile pe care le are", a spus Ecaterina Andonescu.

Ministrul Educaţie a precizat că oricum intenţiona să prezinte şi în Guvern raportul referitor la incidentele de la tezele unice.

Demnitarul a mai spus că a acceptat să fie din nou ministru al Educaţiei întrucât cunoaşte sistemul, ştie de ce este nevoie şi este convinsă că poate să facă şcoală de calitate, mai ales că a întâlnit foarte mulţi profesori pe care se poate baza.

"Din păcate, trebuie să pierdem mult timp cu lucruri mărunte. Aş vrea să lucrăm în acest sfârşit de săptămână şi legile educaţiei, dar mai avem mânie încă o zi de lucrări la Forumul UNESCO", a adăugat Andronescu.

Premierul Emil Boc a anunţat, vineri, că i-a solicitat ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, să redacteze un raport referitor la incidentele apărute în desfăşurarea tezelor unice, document pe care să îl prezinte în următoarea şedinţă a Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici