Angajat al Poliţiei de Frontieră Petea, găsit spânzurat într-o anexă a instituţiei

Un angajat al Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea a fost găsit spânzurat într-o anexă a instituţiei, prima ipoteză fiind sinuciderea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

700 afișări
Imaginea articolului Angajat al Poliţiei de Frontieră Petea, găsit spânzurat într-o anexă a instituţiei

Angajat al Poliţiei de Frontieră Petea, găsit spânzurat într-o anexă a instituţiei

Potrivit unui comunicat transmis luni de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, bărbatul de 53 de ani era angajat în cadrul MAI din anul 2007, ca personal civil.

”În data de 14 octombrie, colegii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea au descoperit într-o anexă care aparţine sectorului o persoană fără semne vitale. S-a stabilit faptul că este vorba de un coleg, în vârstă de 53 ani, personal civil care îşi desfăşura activitatea în domeniul administrativ în cadrul sectorului. Au fost anunţate organele de poliţie din cadrul IPJ Satu Mare şi procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care au preluat cercetările. Lucrătorul a fost încadrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2007 ca personal civil, desfăşurându-şi activitatea la Sectorul PF Petea”, se arată în comunicat.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost găsit spânzurat de către colegi, cercetările vizând sinuciderea acestuia şi motivele care l-au determinat să recurgă la un astfel de gest.

”Victima era fochist în cadrul PF Petea”, au spus sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici