Angajat al Poliţiei Locale Alba Iulia, suspectat că a incendiat maşina fostei soţii

Un angajat al Poliţiei Locale Alba Iulia este suspectat că a incendiat maşina fostei soţii, poliţiştii efectuând, vineri, percheziţii la locul de muncă al bărbatului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

225 afișări
Imaginea articolului Angajat al Poliţiei Locale Alba Iulia, suspectat că a incendiat maşina fostei soţii

Angajat al Poliţiei Locale Alba Iulia, suspectat că a incendiat maşina fostei soţii

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că percheziţiile efectuate la Poliţia Locală nu au legătură cu atribuţiile de serviciu ale funcţionarilor, ci vizează incendierea unei maşini. De asemenea, descinderi au fost făcute şi în alte două locaţii.

La începutul săptămânii o maşină parcată în cartierul Miceşti din Alba Iulia a fost incendiată, în miez de noapte, iar primele indicii arătau că este vorba de o răzbunare.

Autoturismul a ars în proporţie de 90%, iar valoarea bunurilor distruse a fost de circa 70.000 de lei. Potrivit pompierilor, focul a fost pus intenţionat.

Surse apropiate anchetei au susţinut că vizat este un angajat al Poliţiei Locale Alba Iulia, iar maşina ar aparţine fostei sale soţii.

În cauză a fost deschisă o anchetă penală sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, iar cercetările sunt continuate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici