Angajat al unui hotel din Mamaia care a anunţat împuşcarea unei persoane,amendat pentru alertă falsă

Un angajat al unui hotel din Mamaia care a anunţat, în noaptea de duminică spre luni, la 112, că o persoană ar fi împuşcată, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru alertă falsă.

372 afișări
Imaginea articolului Angajat al unui hotel din Mamaia care a anunţat împuşcarea unei persoane,amendat pentru alertă falsă

Angajat al unui hotel din Mamaia care a anunţat împuşcarea unei persoane,amendat pentru alertă falsă

”La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 01:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană ar fi împuşcată. În urma apelului, poliţiştii au efectuat verificări în zonă şi au constatat faptul că apelul nu se confirmă, persoana apelantă nemaiputând fi contactată pentru un timp”, au declarat reprezentanţii IPJ Constanţa.

În urma verificărilor, apelantul, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Corbu, judeţul Constanţa, a fost identificat în incinta unui hotel din staţiunea Mamaia, acesta fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei, pentru alertare falsă-utilizarea intenţionată a numărului 112, în mod nejustificat.

Surse locale spun că tânărul este angajat al hotelului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici