Angajat la CFR împuşcat cu gloanţe de cauciuc, după ce a fost confundat cu un hoţ de fier vechi

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă în cazul unui angajat care făcea lucrări la terasamentul căii ferate în Portul Constanţa şi a fost împuşcat cu gloanţe de cauciuc de un agent de pază, după ce ar fi fost confundat cu un hoţ de fier vechi.

144 afișări
Imaginea articolului Angajat la CFR împuşcat cu gloanţe de cauciuc, după ce a fost confundat cu un hoţ de fier vechi

Angajat la CFR împuşcat cu gloanţe de cauciuc, după ce a fost confundat cu un hoţ de fier vechi (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, bărbatul împuşcat a fost cel care a sunat la Secţia Regională Poliţie Transporturi Maritime şi a anunţat incidentul.

Bărbatul, angajat al unei societăţi comerciale ce derulează activităţi la terasamentul de cale ferată pe tronsonul situat între Poarta 8 şi Poarta 9 a Portulului Constanţa, a spus că a fost împuşcat în picior de un agent al unei firme de pază care însoţea o garnitură de tren ce transporta deşeuri feroase.

El a fost împuşcat cu gloanţe de cauciuc, viaţa nefiindu-i pusă în pericol, însă a fost transportat la spital.

O echipă de poliţişti a Secţiei Transporturi Maritime continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici