Angajată a unei bănci, acuzată că şi-a însuşit 242.500 de lei din conturile a 12 clienţi

O angajată a unei unităţi bancare din Slobozia a fost reţinută, joi, de procurorii Parchetului Tribunalului Ialomiţa, fiind acuzată că şi-a însuşit din conturile a 12 clienţi suma de peste 242.500 de lei.

28 afișări
Imaginea articolului Angajată a unei bănci, acuzată că şi-a însuşit 242.500 de lei din conturile a 12 clienţi

Angajată a unei bănci, acuzată că şi-a însuşit 242.500 de lei din conturile a 12 clienţi (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Femeia, în vârstă de 43 de ani, casier la o unitate bancară din Slobozia, a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie dusă la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Poliţie Ialomiţa, lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor au stabilit că în perioada 2008 -2010 femeia şi-a însuşit suma totală de 242.523 de lei, prin efectuarea unor operaţiuni bancare fictive, în numele a 12 clienţi ai băncii, având acces la conturile acestora.

În prezent, angajata bănsii se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici