Angajata unei asociaţii a întocmit în fals contracte de împrumut de aproape 1 milion de lei

  • O angajată a unei asociaţii a întocmit în fals 63 de contracte de împrumut, pe numele a 53 de persoane, din judeţul Gorj, de peste 886.000 de lei.
  • Poliţiştii au făcut opt percheziţii domiciliare şi au ridicat mai multe documente falsificate, care vor fi folosite pentru continuarea cercetărilor.
197 afișări
Imaginea articolului Angajata unei asociaţii a întocmit în fals contracte de împrumut de aproape 1 milion de lei

Angajata unei asociaţii a întocmit în fals contracte de împrumut de aproape 1 milion de lei

„În dimineaţa de 27 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, într-un dosar penal, având ca obiect infracţiuni de înşelăciune în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals informatic”, potrivit Poliţiei Române.

Activităţile s-au desfăşurat în localităţile Târgu Jiu, Rovinari, Băleşti, Corneşti şi Peştişani, din judeţul Gorj, iar trei mandate de aducere au fost puse în executare.

„Din cercetările efectuate a reieşit faptul că o angajată a unei asociaţii, împreună cu alte două persoane, ar fi întocmit în fals 63 de contracte de împrumut, pe numele a 53 de persoane, din judeţul Gorj, folosindu-se, în acest sens, de documente falsificate, modalitate prin care au indus în eroare reprezentanţii unei instituţii de credit, în scopul de a obţine un folos patrimonial injust, fiind cauzat un prejudiciu de 886.050 de lei. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe documente falsificate, care vor fi folosite pentru continuarea cercetărilor”, se precizează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici