Angajata unei bănci din Braşov acuzată că a încercat să omoare doi bătrâni, reţinută

Angajata unei bănci din Braşov acuzată de tentativă de omor calificat după ce ar fi agresat doi bătrâni de 80 de ani, în locuinţa acestora, pe unul dintre ei înjunghiindu-l cu un cuţit, iar pe celălalt lovindu-l cu un ciocan de şniţel a fost reţinută, marţi, de procurori.

200 afișări
Imaginea articolului Angajata unei bănci din Braşov acuzată că a încercat să omoare doi bătrâni, reţinută

Angajata unei bănci din Braşov acuzată că a încercat să omoare doi bătrâni, reţinută (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, marţi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de femeia în vârstă de 35 ani, pentru tentativă la omor calificat, comisă cu premeditare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ea a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă.

Femeia, angajată a unei bănci din Braşov, îi cunoştea pe cei doi bătrâni în vârstă de 80 de ani, ea luând un împrumut de la aceştia. Întrucât bătrânii insistau să îşi recupereze banii, femeia a mers în 3 septembrie la locuinţa acestora, unde a izbucnit o dispută privind datoria angajatei. Femeia, care luase cu ea un ciocan pentru şniţele, l-a lovit pe bătrânul de 80 de ani de şase ori în zona capului, iar pe soţia acestuia, tot în vârstă de 80 de ani, a tăiat-o cu un cuţit în zona gâtului.

"Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat că în 3 septembrie 2014, premeditând comiterea faptei, inculpata s-a înarmat cu un ciocan pentru bătut carnea, pe care l-a luat din locuinţa sa, cu care s-a deplasat la domiciliul persoanelor vătămate unde, pe fondul situaţiei create de lipsa posibilităţilor inculpatei de a restui un împrumut persoanelor vătămate, a lovit de şase ori în zona capului una dintre persoanele vătămate cu ciocanul folosit pentru bătutul cărnii, iar pe cea de-a doua cu un cuţit în zona gâtului“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Potrivit raportului medico-legal, leziunile produse bătrânilor nu au fost foarte grave, viaţa nefiindu-le pusă în pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici