Angajaţi ai PMS Craiova, cercetaţi de Parchetul Curţii de Apel Craiova

Parchetul Curţii de Apel Craiova cercetează mai mulţi angajaţi ai Penitenciarului de Maximă Siguranţă (PMS) Craiova, după ce, pe adresa instituţiei, a ajuns o sesizare din partea ANP, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX Ionel Grigorie, purtătorul de cuvânt al instituţiei craiovene.

129 afișări
Imaginea articolului Angajaţi ai PMS Craiova, cercetaţi de Parchetul Curţii de Apel Craiova

Angajaţi ai PMS Craiova, cercetaţi de Parchetul Curţii de Apel Craiova în urma unei sesizări a ANP

Potrivit sursei citate, sesizarea venită din partea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) a fost depusă în cursul acestei săptămâni.

"La noi a ajuns sesizarea privind mai mulţi angajaţi ai PMS Craiova. Cei care fac obiectul sesizării au funcţii de inspector în cazul penitenciarului pentru că altfel nu ajungea la noi documentul", a mai declarat Grigorie.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Craiova nu a dorit să precizeze numărul persoanelor cercetate, şi nici acuzaţiile care le sunt aduse.

Directorul ANP, Ioan Băla, a anunţat, în urmă cu câteva zile, că va depune mai multe plângeri penale pe numele unor angajaţi şi foşti angajaţi ai PMS în cazul Serghei Gorbunov.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a declanşat verificări cu privire la eventuale fapte de corupţie ale unor magistraţi implicaţi în cazul lui Serghei Gorbunov, suspect în cazul dublului asasinat de la o casă de schimb valutar din Braşov.

Citeşte şi:

Gorbunov nu e exclus ca suspect în asasinatul de la Braşov

NUP pentru Serghei Gorbunov

Poliţia analizează ipoteza implicării a două persoane în crimele de la Braşov

DNA verifică posibile fapte de corupţie ale unor magistraţi în cazul Gorbunov

Judecătorii braşoveni implicaţi în cazul Gorbunov, revocaţi de CSM

Procurorii şefi implicaţi în cazul lui Gorbunov, revocaţ

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici