Angajaţii Serviciului Judeţean Anticorupţie Bacău, în izolare la domiciliu. ”Sunt contacţi direcţi ai unui coleg confirmat pozitiv”

  • Angajaţii DGA Bacău, trimişi în izolare la domiciliu
  • Decizia, luată după ce unul dintre aceştia a fost confirmat cu noul coronavirus
  • Structura din Bacău va fi, în continuare, operaţională
123 afișări
Imaginea articolului Angajaţii Serviciului Judeţean Anticorupţie Bacău, în izolare la domiciliu. ”Sunt contacţi direcţi ai unui coleg confirmat pozitiv”

Sursa: Profimedia

Angajaţii Serviciului Judeţean Anticorupţie Bacău au fost trimişi în izolare la domiciliu. Măsura a fost luată după ce unul dintre angajaţi a fost internat în spital, fiind confirmat cu noul coronavirus.
 
„Sunt contacţi direcţi ai unui coleg care a fost confirmat şi se află internat în acest moment” - a declarat, pentru MEDIAFAX, Sarmizia Fetcu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie.
 
Purtătorul de cuvânt al DGA mai susţine că instituţia va fi în continuare operaţională.
 
„Situaţia aceasta nu afectează cu nimic activitatea operaţională de la structura din Bacău pentru că, în mod firesc, în astfel de cazuri se asigură suportul operaţional de la celelalte structuri, inclusiv structura centrală.” - a mai spus Sarmiza Fetcu.
 
Serviciul Judeţean Anticorupţie Bacău desfăşoară activităţi de cercetare penală în lucrări penale, delegări ale unităţilor de Parchet şi Direcţiei Naţionale Anticorupţie, conform competenţelor conferite de lege, precum şi activităţi de primire a reclamaţiilor/petiţiilor cetăţenilor referitoare la acte sau fapte de corupţie săvârşite de personalul MAI. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici