Angajatorii din Germania au nevoie de salariaţi. Ce job poţi să-ţi găseşti

Germania se confruntă cu un deficit acut de forţă de muncă, în condiţiile în care şomajul a scăzut la minimul ultimilor 18 ani. Aşa că orice român care vrea să se angajeze o poate face, după ce-şi găseşte un job care i se potriveşte şi după ce obţine un permis de muncă. Iar oferta este dintre cele mai generoase din toate ţările europene, informează Incont.ro.

1018 afișări
Imaginea articolului Angajatorii din Germania au nevoie de salariaţi. Ce job poţi să-ţi găseşti

Angajatorii din Germania au nevoie de salariaţi. Ce job poţi să-ţi găseşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi a decis să păstreze restricţiile pe piaţa muncii pentru lucrătorii români şi bulgari până în 2014, Germania este una dintre ţările europene care oferă cele mai multe locuri de muncă pentru cei care vor să se angajeze aici.

Cei care vor să se angajeze au la dispoziţie locuri de muncă fie în domeniul înfrijirii de persoane şi menaj, fie în agricultură sau în domenii specializate, cum ar fi sistemul sanitar.

Potrivit Comisiei Europene, Germania avea la sfârşitul anului trecut cel mai mare deficit de forţă de muncă în sectorul muncilor sezoniere.

Află ce job poţi să-ţi găseşti în Germania pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici