Anghel Iordănescu a fost înaintat în gradul de general-locotenent

Selecţionerul Anghel Iordănescu, care deţinea gradul de general-maior în retragere în Ministerul Apărării Naţionale, a fost înaintat, luni, de preşedintele Traian Băsescu la rangul de general-locotenent cu trei stele, informează site-ul oficial al preşedinţiei.

431 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu a fost înaintat în gradul de general-locotenent

Anghel Iordănescu a fost înaintat în gradul de general-locotenent (Imagine: Robert Frunzescu/Mediafax Foto)

"Decret privind înaintarea în gradul de general-locotenent - cu trei stele în retragere a domnului general-maior în retragere Iordănescu Anghel din Ministerul Apărării Naţionale", se arată în comunicatul postat pe site-ul presidency.ro.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretele de înaintare în grad a peste o sută de reprezentanţi din MApN, MAI, SPP, STS. Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale transmis luni, preţedintele României a semnat vineri decretele privind înaintările în grad.

Anghel Iordănescu a fost înaintat la gradul de general-maior la 5 septembrie 1994 de către preşedintele de atunci al României, Ion Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici