ANL începe vânzarea a 72 de apartamente în cartierul Henri Coandă

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) va începe, luni, 12 mai, procedura de vânzare a 72 de apartamente în cartierul Henri Coandă din Capitală, prin credit ipotecar, a anunţat, miercuri, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor (MDLPL).

132 afișări
Imaginea articolului ANL începe vânzarea a 72  de apartamente în cartierul Henri Coandă

ANL începe vânzarea a 72 de apartamente în cartierul Henri Coandă (Imagine: Mediafax Foto)

ANL vrea să vândă opt apartamente cu o cameră, 38 de apartamente cu două camere şi 26 de apartamente cu trei camere, distribuite în două blocuri cu câte trei tronsoane fiecare, cu trei, respectiv patru etaje.

Prezentarea acestor locuinţe va avea loc în intervalul 12 mai - 6 iunie, la sediul ANL din Bucureşti.

Persoanele care doresc să contracteze o locuinţă în acest cartier trebuie să fie înscrise în baza de date ANL şi să urmeze procedura de contractare lansată de agenţie.

În decembrie 2007, ANL a mai contractat un număr de 49 apartamente în cartierul Henri Coandă, potrivit sursei citate.

"Persoanele care s-au înscris, dar nu au întrunit un punctaj care să le permită includerea pe lista beneficiarilor, sunt informate că, dacă doresc să participe la procedura de contractare a noilor apartamente, pot depune la registratura ANL o cerere în acest sens", se menţionează în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici