ANM: Cod GALBEN de vânt puternic în nouă judeţe. Intensificările vor atinge viteze de 65 de kilometri la oră

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, mai multe avertizări cod galben de vânt puternic pentru nouă judeţe, unde intensificările vântului vor atinge şi 65 de kilometri la oră.

2399 afișări
Imaginea articolului ANM: Cod GALBEN de vânt puternic în nouă judeţe. Intensificările vor atinge viteze de 65 de kilometri la oră

Avertizări cod galben de vânt puternic în nouă judeţe, până sâmbătă după-amiază

Avertizările meteo sunt în vigoare până la ora 16.00 în localităţi din judeţul Ialomiţa, Călăraşi şi Buzău, precum şi în întreg judeţul Brăila.

Tot până la ora 16.00 sunt în vigoare avertizări cod galben de vânt puternic în judeţele Vaslui şi Galaţi, precum şi în zonele joase din Bacău şi Vrancea.

Judeţul Tulcea se află sub avertizare cod galben de vânt până la ora 13.00.

În zonele vizate, vântul va sufla puternic, cu viteze de 55-60 de kilometri la oră, putând atinge şi 65 de kilometri la oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici