ANM: Temperaturi de vară în următoarele zile, cu maxime care vor ajunge până la 32 de grade Celsius

Temperaturile vor fi ridicate şi specifice pentru luna iulie, în zilele de duminică şi luni, cu maxime care vor ajunge la 32 de grade Celsius, de luni seara se va răci uşor şi vor apărea averse de ploaie în zona de nord a României, a declarat meteorologul Maria Tomescu, pentru MEDIAFAX.

2030 afișări
Imaginea articolului ANM: Temperaturi de vară în următoarele zile, cu maxime care vor ajunge până la 32 de grade Celsius

ANM: Temperaturi de vară în următoarele zile, cu maxime care vor ajunge până la 32 de grade Celsius (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) duminică, temperaturile vor urca până la 30 de grade Celsius, iar cele mai ridicate temepraturi vor fi în sud şi sud-vestul României.

"În Capitală vremea va fi frumoasă, cu temeperaturi care vor ajunge la prânz chiar şi la 29 de grade Celsius", a declarat pentru MEDIAFAX, meteorologul Maria Tomescu.

Ziua de luni va fi cea mai călduroasă, cu temperaturi specifice pentru luna iulie. "Maximele zilei vor fi situate înte 23 şi 32 de grade Celsius, iar cel mai cald va fi în Lunca Dunării, aceste temperaturi sunt specifice mijlocului de vară, pentru luna iulie", a mai spus meteorologul.

Potrivit ANM, luni după amiază vremea se va răci uşor în nordul ţării, acolo vor apărea înnorări accentuate, averse şi chiar şi descărcări electrice. "Nu este exclus să apară şi grindină pe arii restrânse", a mai spus meteorologul de serviciu.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici