ANM: Vântul va bate în continuare, iar temperaturile rămân în scadere. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vremea se va mentine vantoasă, iar procesul de răcire va continua, aceasta resimtindu-se in special la valorile termice nocturne, informează ANM.

315 afișări
Imaginea articolului ANM: Vântul va bate în continuare, iar temperaturile rămân în scadere. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Vremea se va mentine vântoasă, iar temperaturile vor continua să scadă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

LUNI

ÎN ŢARĂ

Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -6 grade in depresiunile intramontane si 5 grade in Lunca Dunării si pe litoral. Vantul va continua să fie intens in toate regiunile, cu precădere pe parcursul zilei, cand vor fi rafale in general de 55...70 km/h si local 75...85 km/h. Cerul va fi temporar noros, in vest, centru si nord si mai ales in timpul zilei vor fi precipitatii locale, in general slabe, mixte in Maramures, Transilvania si zona deluroasă a Crisanei si a Moldovei si ploi in rest. In sudul si sud-estul tării, ploile vor fi posibile doar izolat. In zonele montane vantul va sufla tare, rafalele vor depăsi 80...90 km/h, iar pe creste 100...120 km/h astfel incat va continua să ningă viscolit, vizibilitatea va fi in continuare scăzută, temporar sub 50 m si se va depune strat consistent de zăpadă. 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi in continuare vantoasă, iar noaptea va fi rece. Pe parcursul zilei vantul se va mentine intens, cu rafale de 50...55 km/h, temporar 60...65 km/h, apoi va slăbi treptat. Cerul va fi variabil, cu innorări temporare. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade, iar cea minimă de 1...3 grade.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va ameliora in privinta precipitatiilor, dar va fi rece pentru această dată, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorări temporare, dar numai izolat vor fi posibile precipitatii slabe. Vantul va sufla moderat, cu intensificări locale in prima parte a intervalului, mai ales in regiunile estice si de sud-est. In zona montană local va mai ninge slab, iar pe creste vantul va sufla tare, cu peste 70 km/h, spulberand zăpada. Temperaturile maxime se vor situa intre 1 grad in depresiuni si 11 grade in sudul tării, iar cele minime vor fi preponderent negative si se vor incadra intre -8 grade in estul Transilvaniei si 3 grade pe litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici