Anomalii la un centru pentru vârstnici din Argeş: cablu tăiat între sistemul de detecţie a gazelor şi alarmă

Autorităţile se află în cea de-a cincea zi de controale la unităţi de cazare a bătrânilor.

3425 afișări
Imaginea articolului Anomalii la un centru pentru vârstnici din Argeş: cablu tăiat între sistemul de detecţie a gazelor şi alarmă

Caminele groazei FOTO: imagine de arhivă

„Mâncare gătită şi congelată descoperită la controalele făcute într-un centru pentru vârstnici! Cablul tăiat între sistemul de detecţie a gazelor şi alarmă, la o altă locaţie! În cea de-a cincea zi de controale în unităţile din Argeş, au fost aplicate amenzi în valoare de 97.800 lei”, a informat sâmbătă Radu Perianu, prefectul judeţului Argeş.

Potrivit acestuia, poliţiştii au constatat la 13 locaţii din 15 că nu erau respectate măsurile de securitate. Activitatea economică a fost suspendată pentru două locaţii ce nu aveau case de marcat.

Inspectorii de muncă au găsit, la un centru, 3 persoane care nu aveau contracte de muncă, în timp ce reprezentanţii ISU au constatat că nu erau respectate multe dintre regulile stabilite pentru a detecta scurgerile de gaze în încăperi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici