ANPC a suspendat activitatea unei pieţe importante din Bucureşti. Nu erau respectate normele pentru combatarea prevenirii coronavirusului

ANPC a constatat, la controlul efectuat miercuri, că în Piaţa Berceni Sud nu sunt respectate normele pentru combaterea prevenirii virusului Covid-19 şi a dispus suspendarea activităţii pieţei până la remedierea deficienţelor, informează un comunicat.

6568 afișări
Imaginea articolului ANPC a suspendat activitatea unei pieţe importante din Bucureşti. Nu erau respectate normele pentru combatarea prevenirii coronavirusului

ANPC a suspendat activitatea unei pieţe importante din Bucureşti. Nu erau respectate normele pentru combatarea prevenirii coronavirusului

Deficienţele constatate priveau respectarea distanţei dintre comercianţi, precum şi prezenţa avertizărilor cu privire la respectarea distantei sociale de 1,5 m şi a altor informări legate de Covid-19 inclusiv cele referitoare la prioritatea la cumpărături a persoanelor de peste 65 de ani, în intervalul orar 11-13.

Operatorul economic a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei şi, totodata s-a dispus suspendarea activităţii pieţei până la remedierea deficienţelor.

Acţiunea de control s-a desfăşurat în colaborare cu lucrători din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti - Poliţia Sectorului 4 Bucureşti.

Pentru a se asigura de respectarea prevederilor legale referitoare la protecţia consumatorilor, precum şi la cele conţinute de Ordonanţele militare adoptate până la această oră, cu scopul de a preveni răspândirea coronavirusului Covid-19, ANPC va continua aceste acţiuni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici