Anunţul Casei Regale: Regele Mihai rămâne în Elveţia pe durata Paştelui. Principesa Margareta merge la Catedrala din Cluj

Majestatea Sa Regele va rămâne la reşedinţa privată din Elveţia pe durata sărbătorilor pascale, Principesa Margareta şi Principele Radu urmând să ia parte la slujba de Înviere la Catedrala Mitropolitană de la Cluj, potrivit Biroului de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I.

598 afișări
Imaginea articolului Anunţul Casei Regale: Regele Mihai rămâne în Elveţia pe durata Paştelui. Principesa Margareta merge la Catedrala din Cluj

Regele Mihai rămâne în Elveţia pe durata Paştelui; Principesa Margareta merge la Catedrala din Cluj (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu vor lua parte la sfânta slujbă a Învierii, sâmbătă, 15 aprilie 2017, la miezul nopţii, la Catedrala Mitropolitană de la Cluj. Alteţele Lor Regale vor fi musafirii Înalt Preasfinţiei Sale Mitropolitului Andrei. Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu vor participa duminică, 16 aprilie 2017, la o parte a slujbei din prima zi de Paşti, la Catedrala Schimbarea la Faţă a Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, unde se vor întâlni cu Preasfinţia Sa Episcopul Florentin şi cu enoriaşii prezenţi la marea sărbătoare", se arată într-un comunicat de presă al Biroului de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I, remis miercuri MEDIAFAX.

Principesa Maria va sărbători Învierea Domnului la Catedrala Arhiepiscopală de la Râmnicu Vâlcea şi va fi oaspetele Înalt Preasfinţiei Sale Arhiepiscopului Varsanufie.

Majestatea Sa Regele va rămâne la reşedinţa privată din Elveţia pe durata sărbătorilor pascale. Regele Mihai I va primi vizita părintelul Adrian Diaconu, protopop pentru Elveţia al Bisericii Ortodoxe Române, potrivit sursei citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici