GALERIE FOTO Accident la o trecere de cale ferată din Cluj. Un TIR a fost lovit de un tren de călători. Trafic feroviar blocat în zonă

Un TIR a fost lovit, miercuri, de un tren Interregio care circula pe relaţia Baia Mare – Bucureşti-Nord între Jucu şi Apahida, în judeţul Cluj. Traficul feroviar este blocat după ce autotrenul s-a răsturnat, şoferul fiind rănit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1903 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Accident la o trecere de cale ferată din Cluj. Un TIR a fost lovit de un tren de călători. Trafic feroviar blocat în zonă

Un TIR a fost lovit de un tren în judeţul Cluj. Trafic feroviar blocat la Jucu

Purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că la faţa locului se află reprezentanţii Parchetului şi ai Poliţiei TF, dar a ajuns şi o locomotivă de ajutor cu care va pleca mai departe trenul respectiv.

„Un tren interregio care circula pe relaţie Baia Mare – Bucureşti-Nord a lovit un TIR la o trecere de nivel semnalizată cu Crucea Sf. Andrei între Jucu şi Apahida. În urma accidentului, TIR-ul a fost răsturnat pe firul doi de circulaţie iar traficul feroviar este blocat. La faţa locului sunt reprezentanţii Parchetului şi ai Poliţiei TF, dar a ajuns o locomotivă de ajutor cu care va pleca mai departe trenul respectiv. După ce vom primi aprobare, vom ataşa locomotiva. Mai sunt două trenuri locale care staţionează temporar pînă la redeschiderea circulaţiei şi un tren interregio, Cluj-Napoca – Galaţi”, a spus Brânzan.

Reprezentanţii ISU Cluj a declarat la rândul lor că şoferul TIR-ului a fost transportat la UPU Cluj-Napoca în stare conştientă.

Şi traficul rutier este îngreunat pe DN1C Apahida – Dej, la kilometrul 17, deoarece conducătorii auto nu mai pot vira pe drumul către Jucu de Mijloc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici