Anunţul făcut de OLX după ce pe site au apărut anunţuri prin care se vindeau vaccinuri gripale

OLX România anunţă vineri că a decis intensificarea monitorizărilor zilnice, respectiv că a declanşat verificări automate prin care sunt semnalate toate anunţurile prin care sunt vândute vaccinuri gripale, acestea urmând a fi dezactivate.

1410 afișări
Imaginea articolului Anunţul făcut de OLX după ce pe site au apărut anunţuri prin care se vindeau vaccinuri gripale

Anunţul făcut de OLX după ce pe site au apărut anunţuri prin care se vindeau vaccinuri gripale

“Suntem hotărâţi să prevenim apariţia şi difuzarea acestor anunţuri, aşa cum am procedat şi până acum. Pentru noi, siguranţa utilizatorilor este prioritară. Drept urmare, OLX România a luat decizia de a intensifica monitorizările zilnice, prin următoarele măsuri: facem verificări automate (prin filtre corespunzătoare, care ne semnalează toate anunţurile de acest tip) şi manuale (căutăm astfel de anunţuri şi le dezactivăm) cu ajutorul unei echipe dedicate acestui subiect. Mai mult, suntem atenţi şi răspundem tuturor raportărilor făcute de către utilizatorii noştri privind aceste anunţuri”, a transmis OLX România.

Reacţia companiei vine după ce reporterii MEDIAFAX au sesizat prezenţa mai multor anunţuri pe platforma online prin care oamenii vindeau vaccinuri gripale.

Preţurile porneau de la 50 de lei şi ajungeau până la 70 de lei.

Medicii spun că un vaccin cumpărat de pe internet poate provoca alergii severe, având în vedere că nu există nicio garanţie că a fost păstrat la temperatura potrivită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vaccin,
olx,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici