Anunţul primarului: Sală Polivalentă de 5.000 de spectatori. Va costa 32 de milioane de euro

  • Compania Naţională de Investiţii finanţa construirea unei Săli Polivalente în Suceava
  • Construcţia va avea suprafaţă totală de 25.000 de mp, costul acestui proiect fiind estimat la 32 de milioane de euro şi va avea 5.000 de locuri.
1192 afișări
Imaginea articolului Anunţul primarului: Sală Polivalentă de 5.000 de spectatori. Va costa 32 de milioane de euro

Sală Polivalentă de 5.000 de spectatori. Va costa 32 de milioane de euro

Compania Naţională de Investiţii finanţa construirea unei Săli Polivalente în Suceava. Construcţia va avea  suprafaţă totală de 25.000 de mp, costul acestui proiect fiind estimat la 32 de milioane de euro şi va avea 5.000 de locuri.

 
Compania Naţională de Investiţii a aprobat investiţia după  studiul de fezabilitate , a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

“Suprafaţa utilă a Sălii Polivalente va fi de 25.000 de mp, cu două terenuri de sport echipate – sala de meciuri şi sala de antrenament, plus spaţii de birouri, spaţii comerciale, restaurante, bufet, spaţii expoziţionale, săli de conferinţă, săli pentru recuperare medicală, kinetoterapie, dar şi 715 locuri de parcare, dintre care 6 locuri pentru autobuze. Noua valoare a Sălii Polivalente este de 32,4 milioane euro plus TVA”, a explicat Ion Lungu conform Monitorul de Suceava. 

Sala Polivalentă va vaea parter plus două etaje, şi va avea şi anexe ce vor fi folosite pentru alte activităţi ca săli de conferinţă, săli expoziţionale, spaţii comerciale, spaţii pentru presă, televiziune.

Accesul în Sala Polivalentă se fa face diferit de către presă oficiali şi spectatori.

“Sper să aprobăm acest studiu de fezabilitate săptămâna aceasta, pentru a fi demarate procedurile de licitaţie şi execuţie. Vrem ca lucrurile să decurgă cât mai repede, pentru că şi aşa s-a pierdut timp preţios”, a spus edilul sucevean,
Timp de trei ani de zile, proiectul Sălii Polivalente Suceava a fost amânat deşi era inclus în categoria priorităţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici