Apărarea antiaeriană a Ucrainei a doborât zeci de drone pe parcursul nopţii

Apărarea antiaeriană a Ucrainei a doborât 24 din 29 de drone lansate de ruşi în noaptea de miercuri spre joi, au anunţat joi oficialii ucraineni.

1813 afișări
Imaginea articolului Apărarea antiaeriană a Ucrainei a doborât zeci de drone pe parcursul nopţii

Apărarea antiaeriană a Ucrainei a doborât zeci de drone pe parcursul nopţii

Forţa Aeriană a Ucrainei susţine că dronele au fost distruse în regiunile Odesa şi Nikolaiev din sud, precum şi în regiunea centrală Kirohovrad.

„Inamicul îşi continuă încercările de a distruge portul şi alte infrastructuri din sud, terorizează şi regiunile centrale", au precizat militarii din sudul Ucrainei, potrivit Sky News.

O clădire a fost lovită în regiunea Kirohovrad, iar incendiul rezultat a fost stins. Nu există informaţii despre victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
drone,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici