Apel la 112, în Gorj: Am şi eu două vaci şi a venit un bou. Nu ştiu al cui e

Pompierii din Gorj au fost chemaţi să intervină la o persoană care reclama că are două vaci la care vine un bou, rupând un gard. „Pompierii nu sting focul de împerechere al animalelor”, scriu pompierii gorjeni.

5382 afișări
Imaginea articolului Apel la 112, în Gorj: Am şi eu două vaci şi a venit un bou. Nu ştiu al cui e

Apel la 112, în Gorj: Am şi eu două vaci şi a venit un bou. Nu ştiu al cui e

Apelul neobişnuit a venit pe 112 de la un un bărbat dintr-un sat din Gorj, care are două vaci şi în curtea căruia ajungea un bou. Pentru a anima povestea, dispecerul de pe ISU Gorj i-a spus „Moş Peleus”, iar povestea lui, numită „Boul lui Moş Peleus”, a fost postată pe Facebook.

„Dispecerul: Bună ziua! Aţi sunat la pompieri! Ce urgenţă aveţi?

Moş Peleus: Domnule, mă scuzaţi că vă deranjez, am şi eu două vaci şi a venit un bou al...că nici nu ştiu al cui e, mi-a rupt gardul şi vine la vacile mele...să vină domne’ o maşină aici!

Dispecerul: Domnule, dumneavoastră sunteţi rănit? Vă simţiţi rău? Aveţi o situaţie de urgenţă? Ceea ce ne-aţi spus până acum nu reprezintă o situaţie de urgenţă care să necesite intervenţia pompierilor!

Moş Peleus: Domnule să vină o maşină pe uliţă că mi-a rupt gardul, a venit la vacile mele! De 3 luni tot vine la vacile mele! Acum mi-a rupt gardul şi noroc că l-am lăsat în pace că altfel nu scăpăm cu viaţa! Să veniţi aici să vedeţi! Să-şi ţină domne’ boul închis! Ce caută domne’ la vacile mele?”, este dialogul amuzant expus de reprezentanţii ISU Gorj, pe Facebook.

Cum apelul era ascultat şi de un poliţist, acesta a intervenit pentru a obţine mai multe date, astfel încât să rezolve situaţia.

„Cam greu să-l întrerupi pe Moş Peleus, pentru că era negru de supărare pe boul care i-a necinstit vacile. Gardul ca gardul, dar cu vacile cum rămâne?”, se întreabă reprezenţii ISU Gorj.

Aceştia nu ştiu care a fost finalul poveştii boului lui Moş Peleus, întrucât cazul a fost preluat de poliţişti. Pompierii se întreabă, totuşi, dacă apelul a fost sau nu justificat.

„Cert este că pompierii nu sting focul de împerechere al animalelor! Noi doar salvăm animalele atunci când este cazul!”, spun ei.

Lui Moş Peleus i-au transmis că speră ca stăpânul boului să-i repare gardul.

„Iar cu ruşinea văcuţelor...vorba aia: <Nu-i dracul atât de negru!> S-a întâmplat şi la case mai mari! Dacă privim partea bună, poate, peste nouă luni şi ceva, Moş Peleus va avea patru văcuţe, nu doar două”, încheie povestea pompierii gorjeni.

 

Taguri:
isu,
apel,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici