Apele Române evaluează ofertele de închiriere a plajelor turistice ale Mării Negre

Administraţia Naţională „Apele Române” se află în termenul legal de desfăşurare a procedurilor de deschidere şi evaluare a ofertelor de închiriere a suprafeţelor de plajă cu destinaţie turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023-2024.

235 afișări
Imaginea articolului Apele Române evaluează ofertele de închiriere a plajelor turistice ale Mării Negre

În conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 8/9 martie 2023 privind procedura de închiriere a suprafeţelor de plajă cu destinaţie turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023-2024, Administraţia Naţională „Apele Române” se află, în prezent, în termenul legal de desfăşurare a procedurilor de deschidere şi evaluare a ofertelor.

Astfel, având în vedere faptul că deschiderea ofertelor a avut loc în perioada 4-6 aprilie 2023, comisiile de evaluare a ofertelor îşi desfăşoară activitatea în perioada 4-14 aprilie 2023 (inclusiv).

Ulterior, potrivit legii, „autoritatea contractantă are obligaţia de a transmite spre publicare, prin aceleaşi mijloace de comunicare sau informare (...), un anunţ de atribuire a contractului, în termen de 5 zile calendaristice de la finalizarea procedurii de atribuire”.

Astfel, la finalizarea procedurii, autoritatea contractantă, respectiv Administraţia Naţională „Apele Române” va anunţa rezultatele inclusiv pe site-ul instituţiei www.rowater.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici