Apelul doctorilor care tratează copiii bolnavi de cancer din Ucraina: „Sprijiniţi-ne să oprim agresiunea lui Putin”

Situaţie de criză medicală şi umanitară în spitalele din Kiev: stocurile de medicamente sunt pe final.

190 afișări
Imaginea articolului Apelul doctorilor care tratează copiii bolnavi de cancer din Ucraina: „Sprijiniţi-ne să oprim agresiunea lui Putin”

Apelul doctorilor care tratează copiii bolnavi de cancer din Ucraina: „Sprijiniţi-ne să oprim agresiunea lui Putin”

Dr. Roman Kyzima, şeful unităţii de oncologie şi transplant pediatric din Lviv, unde zeci de copii bolnavi de cancer sunt trataţi în prezent cu ajutorul unui ONG, se îndreaptă către lume cerând ajutor:

„Este greu să transporti copiii în adăposturile, stocurile de medicamente şi utilaje se vor epuiza în curând. Tratăm pacienţi care vin din multe oraşe din Ucraina. Ajută-ne să oprim agresiunea Rusiei şi acest război care ne ucide copiii, oamenii şi întreaga Ucraină”. 

În Kiev este criză acută nu doar de alimente şi de combustibil, dar şi de medicamente. Există informaţii că sunt trataţi cu prioritate doar victimele războiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici