Apelul în cazul copilului căzut într-un canal din Capitală a fost fals. Minorul, găsit la domiciliu

Apelul în cazul copilului care a sunat la 112 anunţând că este într-un canal din zona Apărărtorii Patriei din Bucureşti a fost unul fals, minorul fiind găsit la domiciliu, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

11510 afișări
Imaginea articolului Apelul în cazul copilului căzut într-un canal din Capitală a fost fals. Minorul, găsit la domiciliu

Pompierii caută de mai multe ore un copil care a sunat la 112 şi a anunţat că e căzut într-un canal din Capitală

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, maiorul Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că apelul cazul copilului care a sunat la 112 anunţând că este într-un canal din zona Apărărtorii Patriei din Bucureşti a fost unul fals, minorul fiind găsit la domiciliu.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că marţi, în jurul orelor 14:30, au fost sesizaţi prin apel 112 de catre un minor cu privire la faptul că, în urma unui conflict cu un alt minor, acesta l-a împins într-un canal de pe o stradă din sectorul 4.

"La faţa locului au fost mobilizati peste 70 de politisti din cadrul Sectoarelor 3 , 4 si 5, fiind desfăşurate activităţi ample de cautare . În urma verificărilor efectuate s-a reusit identificarea minorului la adresa de domiciliu, stabilindu-se faptul ca apelul este fals, nefiind primul de acest gen efectuat de catre minor", potrivit sursei citate.

Părinţii minorului în cauză au fost sancţionaţi cu amendă în cuantum de 500 de lei .

'Folosim acest prilej pentru a adresa rugamintea cetăţenilor să apeleze Serviciul 112 doar în cazul unei urgenţe. Apelurile false de genul celui de mai sus, intalnite frecvent in ultimele zile conduc la irosirea resurselor umane si logistice, in plus, impiedicand utilizarea acestora pentru interventia pentru eliminarea unor urgente reale", mai transmite Poliţia Capitalei.

Taguri:
mai,
copil dispărut,
112

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici