Aproape 1.300 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti. Mai bine de jumătate au fost urgenţe

Serviciul de Ambulanţă a înregistrat aproape 1.300 de solicitări în ultimele 24 de ore, mai bine de jumătate fiind urgenţe, dintre care 73 pentru traumatisme prin cădere şi 44 pentru entorse şi fracturi, potrivit situaţiei prezentate marţi seară în comandamentul de iarnă al Primăriei Capitalei.

198 afișări
Imaginea articolului Aproape 1.300 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti. Mai bine de jumătate au fost urgenţe

Aproape 1.300 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti. Mai bine de jumătate au fost urgenţe (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto

Conform raportului Administraţiei Spitalelor, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.290 de solicitări pentru asistenţă medicală la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, dintre care 738 au fost urgenţe.

Din cele peste 700 de urgenţe, şapte au fost pentru persoane căzute în stradă, 44 pentru luxaţii, entorse şi fracturi şi 73 petnru traumatisme prin cădere.

Ambulanţa a mai fost solicitată şi pentru 73 de cazuri sociale care au fost transportate în adăposturi.

Municipalitatea a precizat că şcolile din Capitală au avut activitate normală în aceste zile, nefiind semnalate viroze, epidemii sau accidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici