Aproape 100 de parcări din preajma BEJ Sibiu au fost închise pentru buna desfăşurare a alegerilor. Şoferii sunt revoltaţi

Aproape o sută de parcări din centrul municipiului Sibiu, aflate lângă BEJ, au fost "rezervate" de duminică până luni, "pentru buna desfăşurare a alegerilor", în aşa fel încât maşinile care vor veni să predea buletinele de vot să găsească locuri libere, şoferii declarându-se revoltaţi.

78 afișări
Imaginea articolului Aproape 100 de parcări din preajma BEJ Sibiu au fost închise pentru buna desfăşurare a alegerilor. Şoferii sunt revoltaţi

Aproape 100 de parcări din preajma BEJ Sibiu au fost închise pentru buna desfăşurare a alegerilor. Şoferii s-au declarat revoltaţi

Măsura "rezervării" parcărilor din zona centrală a Sibiului a fost luată pentru prima dată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, aproape o sută de locuri de parcare aflate în preajma Biroului Electoral Judeţean au fost închise, mulţi şoferi fiind în impas atunci când au ajuns în această zonă, deoarece nu s-a mai întâmplat aşa ceva până la aceste alegeri parlamentare.

Parcările amenajate pe străzile Ioan Lupaş, Mitropoliei şi Bastionului nu au putut fi folosite.

La solicitarea MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, a declarat că măsura a fost luată ca urmare a unei solicitări venite din partea Prefecturii Sibiu.

"Locurile de parcare pe cele trei străzi din zona Biroului Electoral Judeţean au fost rezervate pentru o mai bună organizare în momentul predării voturilor de către preşedinţii secţiilor de votare. Măsura a fost luată ca urmare a unei solicitări sosite din partea Instituţiei Prefectului Judeţului Sibiu”, a afirmat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Parcările rămân rezervate până luni la ora 6.

Măsura a fost aspru criticată de şoferii care au avut treabă în zona centrală şi au fost nevoiţi să ocolească foarte mult pentru a găsi un loc de parcare, în condiţiile în care zeci de locuri erau libere în zona BEJ.

"Nu s-a mai întâmplat aşa ceva până acum! Nu e normal să pună stăpânire pe locurile de parcare când şi aşa oraşul este supraaglomerat. Să le fi rezervat seara, că dimineaţa şi la prânz nu vine nimeni cu voturi”, a spus un şofer din trafic.

În judeţul Sibiu sunt 370 de secţii de votare şi 141 de persoane care candidează la acest scrutin electoral, fiind aşteptate la vot 378.382 de persoane.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici