Aproape 12 kilograme de cannabis, descoperite de poliţişti în Vaslui. Două persoane, arestate

Aproape 12 kilograme de cannabis, 169 de grame de ketamină şi peste 100 de comprimate de ecstasy au fost descoperite de poliţiştii din Vaslui şi de procurorii DIICOT, în urma unor percheziţii în Vaslui şi Iaşi. Două persoane au fost arestate.

156 afișări
Imaginea articolului Aproape 12 kilograme de cannabis, descoperite de poliţişti în Vaslui. Două persoane, arestate

Aproape 12 kilograme de cannabis, descoperite de poliţişti în Vaslui. Două persoane, arestate

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Română, un bărbat de 37 de ani şi o femeie de 38 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar apoi arestaţi preventiv, în urma unor percheziţii, după ce s-au descoperit 11,7 kilograme de cannabis, 169 de grame de ketamină şi peste 100 de comprimate de ecstasy.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada mai 2018 – ianuarie 2019, cele două persoane ar fi introdus în ţară droguri de risc şi mare risc, de tip ketamină şi amfetamine, care ar fi provenit din Germania şi Olanda. Ulterior, persoanele în cauză ar fi comercializat drogurile respective, fără drept, pe raza municipiului Iaşi. De asemenea, a rezultat faptul că cei doi ar fi cultivat droguri de mare risc, de tip cannabis, pe care ulterior l-ar fi comercializat, en-gros, în municipiul Iaşi. În urma acestor activităţi, poliţiştii au descoperit 11,7 kilograme de cannabis, 169 de grame de ketamină şi peste 100 de comprimate de ecstasy”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Poliţia Română

Sursa citată arată că bărbatul şi femeia sunt cercetaţi pentru infracţiuni de trafic şi introducerea în ţară de droguri de risc şi mare risc.

Cei doi au fost prezentaţi Tribunalului Vaslui, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici