Aproape 130 de drumuri judeţene, blocate din cauza ninsorii şi a viscolului

Aproape 130 de drumuri judeţene au fost blocate în ultimele ore, din cauza ninsorii şi a viscolului, iar navigaţia fluvială pe canalele Sulina şi Bara a fost întreruptă, a anunţat, duminică, Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).

57 afișări
Imaginea articolului Aproape 130 de drumuri judeţene, blocate din cauza ninsorii şi a viscolului

Aproape 130 de drumuri judeţene, blocate din cauza ninsorii şi a viscolului

În ultimele ore au fost blocate din cauza ninsorii şi a viscoului 127 de drumuri judeţene, din judeţele Teleorman (29), Giurgiu (22), Ialomiţa (19), Olt (17), Buzău, Dolj (câte zece), Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi (câte patru), Brăila (câte trei), Mehedinţi, Argeş (două), Botoşani, Caraş-Severin (câte un drum), potrivit situaţiei înregistrate până duminică, la ora 9.00, prezentate de Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) într-un comunicat de presă.

Începând cu ora 9.40, în judeţul Buzău traficul rutier a fost întrerupt pe DN22 Râmnicu Sărat - Brăila şi pe DN2C Costeşti - Pogoanele, din cauza viscolului şi a zăpezii.

Totodată, navigaţia pe fluviul Dunărea, pe canalele Sulina şi Bara, a fost blocată, a precizat MAI.

În 10 localităţi din judeţul Caraş-Severin şi într-o altă localitate din Teleorman a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică.

Lucrătorii MAI au intervenit pentru deblocarea a 38 de autoturisme înzăpezite, în care se aflau 70 de persoane.

Ministerul Administraţiei şi Internelor acţionează cu 2.787 de lucrători, din care 1.546 de poliţişti, 401 jandarmi, 148 poliţişti de frontieră, 692 personal de intervenţie din cadrul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, precum şi cu 985 mijloace tehnice, pentru redarea în circulaţie a drumurilor blocate şi sprijinirea persoanelor afectate de condiţiile meteo nefavorabile.

Autostrada A2 a fost închisă, duminică, între Bucureşti şi Lehliu, din cauza ninsorii şi a viscolului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici