Aproape 50 de localităţi din Galaţi, Vrancea şi Dâmboviţa, fără curent electric

Echipele de intervenţie ale Electrica au reuşit marţi, între orele 8.00 şi 12.00 să repare avariile la sistemul de alimentare cu energie electrică a 24 de localităţi, alte 46 de localităţi din judeţele Galaţi, Vrancea şi Dâmboviţa fiind în continuare nealimentate cu electricitate.

2 afișări
Imaginea articolului Aproape 50 de localităţi din Galaţi, Vrancea şi Dâmboviţa, fără curent electric

Şaptezeci de localităţi din patru judeţe sunt nealimantete cu energie electrică

Conform unui comunicat dat publicităţii marţi după amiază de Electrica Distribuţie Muntenia Nord SA, la ora 12.00, un număr de 46 de localităţi din cele trei judeţe erau în continuare nealimentate cu energie electrică, 50 de echipe de intervenţie aflându-se pe teren şi lucrând la remedierea avariilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cel mai mare număr de localităţi afectate de pana de curent electric se înregistrează în judeţul Vrancea. Aici, 28 de localităţi, printre care Bogheşti, Tănăsoaia, Modruzeni, Rugineşti, Adjud şi localităţile din zona Milcov sunt nealimentate cu energie electrică.

Numărul localităţilor din Vrancea afectate de lipsa alimentării cu electricitate a crescut cu patru faţă de marţi dimineaţă, când Electrica raporta în acest judeţ 24 de localităţi nealimentate cu energie la ora 8.00. În judeţul Galaţi, în zonele Tecuci şi Bujoru, 17 localităţi erau în continuare nealimentate cu energie electrică marţi la orele prânzului, echipele reuşind, după patru ore de intervenţii, să repare avariile la sistemul de alimentare al 15 localităţi.

În judeţul Dâmboviţa, nu beneficia de electricitate localitatea Dârza, avaria din cauza căreia localitatea dâmboviţană Brezoaiele nu a fost alimentată fiind remediată.

În judeţele Brăila, Buzău şi Prahova, unde alte câteva zeci de localităţi au fost nealimentate cu electricitate în ultimele zile, au fost reparate toate avariile şi nu mai există localităţi nealimentate cu energie electrică, arată sursa citată.

La ora transmiterii acestei ştiri, 50 de echipe ale Electrica se aflau în continuare pe teren, lucrând la remedierea avariilor, intervenţiile muncitorilor fiind îngreunate de ceaţa care reduce vizibilitatea şi îngreunează controalele pe liniile aeriene, necesare depistării şi reparării defecţiunilor, precizează comunicatul Electrica Distribuţie Muntenia Nord SA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici