Aproape 500 de deţinuţi de la Penitenciarul Jilava au fost separaţi din cauza COVID-19

  • 497 de deţinuţi de la Penitenciarul Jilava au fost separaţi după ce ar fi luat contact cu un gardian confirmat cu COVID-19
  • De asemenea, 33 de colegi ai acestuia au fost puşi în izolare la domiciliu
346 afișări
Imaginea articolului Aproape 500 de deţinuţi de la Penitenciarul Jilava au fost separaţi din cauza COVID-19

497 de deţinuţi de la Penitenciarul Jilava au fost separaţi după ce ar fi avut contact cu un gardian confirmat cu COVID-19. De asemenea, 33 de poliţişti de penitenciar au fost plasaţi în izolare la domiciliu după ce ar fi luat contact cu colegul lor. Toţi urmează să fie testaţi pentru coronavirus.

Măsurile au fost luate de Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru a preveni răspndirea virusului în sistemul penitenciar. În acelaşi timp, dacă se vor mai confirma alte cazuri de îmbolnăvire, toţi deţinuţii care nu au intrat în contact cu persoanele infectate vor fi duşi în alt penitenciar, pentru a se evita infectarea acestora.

Toate spaţiile în care gardianul a lucrat au fost dezinfectate. Până acum, 3 angajaţi ai ANP au fost confirmaţi cu coronavirus. Toate persoanele care au intrat în contact cu ei au fost izolate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici