Aproape 500 de utilaje de deszăpezire sunt pregătite să intervină în Bucureşti

Sunt asigurate de intervenţie un număr total de 491 de utilaje, 1.532 de operatori în medie/schimb şi un stoc de peste 20.750 tone de materiale antiderapante, anunţă, vineri, Primăria Capitalei, având în vedere prognoza conformă căreia în Bucureşti va ninge în această noapte.

173 afișări
Imaginea articolului Aproape 500 de utilaje de deszăpezire sunt pregătite să intervină în Bucureşti

Aproape 500 de utilaje de deszăpezire sunt pregătite să intervină în Bucureşti

Având în vedere prognoza meteo emisă pentru Bucureşti, conform căreia în Capitală va ninge în această noapte, conform programelor transmise Primăriei Capitalei de primăriile de sector, sunt asigurate de intervenţie un număr total de 491 de utilaje, 1.532 de operatori în medie/schimb şi un stoc de peste 20.750 tone de materiale antiderapante.

În Sectorul 1 - Romprest - 200 de operatori, 4.579 tone stoc materiale antiderapante şi 68 de utilaje;
În Sectorul 2 - Supercom - 120 de operatori, 2.117 tone stoc materiale antiderapante şi 82 de utilaje; ADP 2 - 104 operatori, 239 tone stoc materiale antiderapante şi 24 utilaje;
În Sectorul 3 - D.G. Sector 3 - 375 de operatori, 4.000 de tone stoc materiale antiderapante şi 64 utilaje;
În Sectorul 4 - Rosal Grup - 250 de operatori, 2.550 de tone stoc materiale antiderapante şi 136 utilaje;
În Sectorul 5 - SC Salubrizare Sector 5 - 200 de operatori, 2.900 de tone stoc materiale antiderapante şi 44 de utilaje;
În Sectorul 6 - SC Urban SA - 168 de operatori, 4.200 de tone stoc materiale antiderapante şi 38 de utilaje + ADP 6 - 115 operatori, 150 tone stoc materiale antiderapante şi 35 utilaje.

„Suntem în permanentă legătură cu operatorii de salubritate, cărora li se transmit în timp real orice informaţii care vizează evoluţia fenomentelor meteo, respectiv prognoza specială emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, instituţie care face parte din comandamentul de deszăpezire al PMB. Totodată, pentru că Primăria Municipiului Bucureşti are competenţe în coordonarea şi monitorizare a activităţilor de deszăpezire, a fost emisă Dispoziţia Primarului General (...) care stabileşte modul de intervenţie al instituţiilor în funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice şi aprobă programele de deszăpezire şi combatere polei ce se efectuează de către toate entităţile cu atribuţii în domeniu”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici