Aproape 6.000 de poliţişti vor asigura ordinea în Bucureşti, de 1 Mai

Aproape 6.000 de poliţişti bucureşteni vor asigura măsurile de ordine publică în perioada minivacanţei de 1 Mai, atât în locaţiile unde vor fi organizate manifestări cultural-artistice şi sportive, unde se aşteaptă un număr mare de spectatori, cât şi în parcuri şi în zonele de agrement.

19 afișări
Imaginea articolului Aproape 6.000 de poliţişti vor asigura ordinea în Bucureşti, de 1 Mai

Aproape 6.000 de poliţişti vor asigura ordinea în Bucureşti, de 1 Mai (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, în perioada 30 aprilie - 4 mai, în locurile de desfăşurare a acestor evenimente şi în zonele de agrement vor fi prezenţi 5.039 de poliţişti de la siguranţă publică şi de la investigaţii criminale şi 847 de la Poliţia Rutieră, informează Poliţia Capitalei.

Aceştia vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice, prevenirea altercaţiilor şi a stărilor de violenţă, depistarea şi scoaterea din zonă a persoanelor cu comportament turbulent, prevenirea furturilor de şi din autoturisme sau "alte acte ce pot aduce atingere bunurilor, integrităţii şi sănătăţii persoanei sau care pot perturba desfăşurarea normală a manifestărilor cultural-artistice".

Agenţii de la Poliţia Rutieră vor fi prezenţi pe principalele trasee de deplasare ale participanţilor la manifestările cultural-artistice şi sportive organizate în Capitală şi în zona adiacentă parcurilor, pentru fluidizarea circulaţiei.

De asemenea, o mie de jandarmi vor fi prezenţi, în această perioadă, în zona parcurilor, locurilor de agrement şi a pădurilor limitrofe Bucureştiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici